ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ (;)

Η Κυβέρνηση που μόλις πριν από λίγο διάστημα ψήφισε το τρίτο και πιο επαχθές μνημόνιο -που ουσιαστικά δολοφονεί τον Ελληνικό λαό και διαλύει ότι έχει μείνει όρθιο- εξήγγειλε βαρύγδουπα μάχη κατά της διαφθοράς!….

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι και ειδικά αυτοί που προσφέρονται να την πατάξουν, ότι το πρώτο, ουσιαστικό και βασικό βήμα για να ανασάνει ο λαός, είναι να πιέσουν ώστε η αγορά να ισορροπήσει στο επίπεδο της νέας υπερβολικά μειωμένης οικονομικής δυνατότητας του Έλληνα καταναλωτή. Οι νέοι περεταίρω μειωμένοι μισθοί και η ελαχιστοποίηση της αγοραστικής αξίας των Ελλήνων στην ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ αγορά της Ε.Ε. θα έχουν δολοφονικά αποτελέσματα για τον Ελληνικό λαό! Θα χυθεί αίμα και θα πρέπει να το γνωρίζουν…..

Σύμφωνα με τα λόγια του Τόμσεν και του Ρεν, οι μισθοί της Ελλάδας θα ακολουθήσουν τα πρότυπα των Βαλκανικών χωρών. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά όμως είναι ότι η πατρίδα μας έχει την ακριβότερη αγορά για είδη πρώτης ανάγκης σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μισθοί «Βουλγαρίας» για τα ακριβότερα προϊόντα στην Ευρωζώνη, θα οδηγήσουν σε θανάτωση του Έλληνα καταναλωτή στην κυριολεξία. Οι θάνατοι θα είναι αυξανόμενοι και φόρος αίματος θα είναι δυσβάστακτος.

Η λεπτομέρεια όμως που σκόπιμα υποκρύπτεται καθ’ ολοκλήρου του διαστήματος της μεταπολίτευσης είναι ότι η Ελληνική αγορά είναι η ακριβότερη της Ευρωζώνης λόγω διαφθοράς! Στην Ελληνική αγορά, τα πάντα φτάνουν με το «καπέλο» των γνωστών «ηθικολόγων» του Ρήνου. Οι φτωχοί Έλληνες μόνιμα πλήρωναν πιο ακριβά τα ίδια προϊόντα, τα οποία αγόραζαν πιο φτηνά οι πλουσιότεροι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. «Καπέλα» της τάξης του 60% και 70%, που δεν υπήρχαν ούτε στην Μποτσουάνα. Τα πάντα με «καπέλο». Καλλυντικά, ανταλλακτικά, είδη διατροφής, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και υπηρεσίες. Τα πάντα. Ακόμα και τα πιο ασήμαντα. Ακόμα στην Eurovision οι Γερμανοί «ψηφίζουν» με κόστος 20 λεπτά και οι Έλληνες με κόστος 1 ευρώ και 21 λεπτά…

Οι «ηθικολόγοι», διαφθείροντας τους πάντες και τα πάντα, επέβαλαν την απόλυτη ασυδοσία στην ελληνική αγορά. Την ασυδοσία που κατηγορούν, αλλά εκμεταλλεύονται, για να λεηλατούν μια ολόκληρη χώρα. Στην κυριολεξία ανάγκαζαν τους Έλληνες νοικοκύρηδες να δανείζονται για να επιβιώνουν, να σπουδάζουν τα παιδιά τους ή να φροντίζουν τους άρρωστους γονείς τους. Αυτοί, δηλαδή, που κατηγορούν τους Έλληνες ότι ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους, είναι οι ίδιοι που με την ασυδοσία τους αποκομίζουν μέγιστο κέρδος από αυτό. Αυτοί, οι οποίοι κατηγορούσαν τους Έλληνες σαν κλέφτες, είναι οι ίδιοι που τους κλέβουν μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Αυτοί, οι οποίοι κατηγορούν τους Έλληνες σαν τεμπέληδες, είναι αυτοί που κατέστρεψαν την παραγωγή στην Ελλάδα.

Η απόλυτη ειρωνεία! Πρωτοφανή αθλιότητα στην ιστορία. Και αυτό γιατί τους Έλληνες τους κυβερνούν δωσίλογοι και δεν τους προστατεύουν. Γιατί κανένας δεν κινείται οργανωμένα εναντίον των κλεφτών και των ψευτών, που λεηλατούν και διαβάλουν έναν ολόκληρο λαό. Κανένας δεν λέει την αλήθεια στο παγκόσμιο ακροατήριο. Δεν λέει ότι οι Έλληνες, ακόμα κι όταν δανείζονταν, το έκαναν, γιατί δεν τους έφταναν να επιβιώσουν σε μια αγορά, όπου δέσποζαν οι κλέφτες Γερμανοί. Δεν λέει ότι οι Έλληνες, ακόμα κι όταν δανείζονταν, το έκαναν, γιατί δεν είχαν μισθούς, εφόσον φρόντισε η Γερμανία να καταστρέψει το σύνολο της ελληνικής παραγωγής. Οι «τεμπέληδες», οι «κλέφτες» και οι «χαραμοφάηδες» ήταν αυτοί, οι οποίοι στήριζαν την ακμή της γερμανικής οικονομίας. Οι Έλληνες, δηλαδή, ήταν διπλά θύματα των ίδιων ανθρώπων….

ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,

Χαμηλώστε το επίπεδο της ακρίβειας, ισορροπείστε το στο επίπεδο των μνημονιακών μισθών και συντάξεων που επιβάλλατε, πριν να είναι αργά….

Μην υποτιμάτε τι μπορεί να κάνει αυτός που έχει χάσει τα πάντα, και δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά του…..

Η Ανοχή τελειώνει με την ανέχεια!…..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s