ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!

 

ΑΡΚΕΤΑ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό καθεστώς επίθεσης από τη Γερμανία. Η Γερμανία στην πραγματικότητα διέπραξε την υπέρτατη ΥΒΡΗ εις βάρος της Ελλάδας. Δεν της επιτέθηκε καν με συμβατικό τρόπο, ώστε να της δώσει ένα στοιχειώδες δικαίωμα ν’ αμυνθεί. Η Γερμανία άνοιξε την «πόρτα» της Ελλάδας με την ταπεινότητα ενός φίλου, ο οποίος, λόγω «συνεταιρισμού», ζητάει «πρόσβαση» σε υποδομές και στη συνέχεια διέπραξε τα αίσχη μέσα σ’ αυτήν. Έκλεψε ότι υπήρχε, βίασε τους ιδιοκτήτες και απειλεί με θάνατο τα παιδιά τους. Αυτό ακριβώς έγινε!

Η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη την πίστη του ελληνικού λαού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπήκε σαν «φίλος» στην Ελλάδα και φέρεται ως «εισβολέας». Μπήκε από ανοικτές «πόρτες» και αρπάζει και καταστρέφει ότι βρίσκει μέσα στην αφελή Ελλάδα, η οποία την εξέλαβε σαν «εταίρο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπήκε με τις εμπορικές παράγκες τύπου Lidl, Praktiker, Mediamarkt κλπ. και αφού κατάφερε και κατέστρεψε την τοπική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία, έρχεται σήμερα και τους ζητάει την ίδια την πατρίδα τους. Η γνώση των όσων προηγήθηκαν αποδεικνύει ότι η Γερμανία μπήκε στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σχέδιο. Με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες καταφέρνει και επωφελείται μονίμως εις βάρος της Ελλάδας.

Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει εμείς οι Έλληνες —αλλά και τα διεθνή δικαστήρια— να βρούμε την απάντηση. Η Γερμανία επωφελείται εξαιτίας της ανικανότητας της Ελλάδας ή μήπως εξαιτίας της προδοσίας, την οποία η ίδια μεθόδευσε;

Είμαστε υποχρεωμένοι να  μπορέσουμε ν’ αποδείξουμε ότι οι Έλληνες εκείνοι, οι οποίοι κάνουν «λάθη» εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ειδικές σχέσεις με τη Γερμανία και τις μυστικές της υπηρεσίες, αυτό  σημαίνει ότι τα «λάθη» αυτά —εντελώς «συμπτωματικά»— οδηγούν με τέλειο τρόπο σε μια «κορύφωση» μιας αρνητικής κατάστασης, δεν μπορούν να αξιολογηθούν ως τυχαία! Η τύχη, δεν είναι δυνατόν συνεχώς , να ευνοεί  μόνο τη Γερμανία και κανέναν άλλον!

Τι ισχυριζόμαστε εμείς και θα πρέπει κάποια μελλοντικά διεθνή δικαστήρια να εξετάσουν; Ότι η «επίθεση» της Γερμανίας έγινε με έναν πολύ ύπουλο τρόπο. Η Γερμανία, χρησιμοποιώντας διεφθαρμένους Έλληνες προδότες, παγίδευσε την Ελλάδα. Την παγίδευσε σε έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο, εκμεταλλευόμενη με τρόπο εγκληματικό την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την παγίδευσε όπως παγιδεύει ένας πονηρός έμπορος έναν αφελή νοικοκύρη.

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τι γινόταν για σχεδόν δύο δεκαετίες. Οι ιμπεριαλιστές και τοκογλύφοι είχαν διαφθείρει την ηγεσία του ελληνικού κράτους και έλεγχαν την καταναλωτική του συμπεριφορά, προκειμένου να του δημιουργήσουν το υπέρογκο χρέος, το οποίο στο τέλος θα τον κατέστρεφε. «Λάδωναν» τις ηγεσίες, για να το εξαναγκάζουν σε αγορές των «αιώνων» με τιμές «χιλιετίας».

Είναι σαν να πηγαίνεις για ψώνια στο μαγαζί ενός εμπόρου, στον οποίο έχεις δώσει να διαχειρίζεται την πιστωτική σου κάρτα. Σε βάζει να κάνεις συνέχεια αγορές και σε αναγκάζει να ξοδέψεις ακόμα κι αυτά που δεν πρέπει. Όταν φτάσεις στα «όρια» σου, σε πηγαίνει στους κολλητούς του τοκογλύφους, για να πάρεις νέα χρήματα με ακόμα πιο απεχθείς όρους, ώστε να ξαναμπείς στο «μαγαζί» του. Αυτό έκανε η Γερμανία και αυτό είναι που την «αποκαλύπτει». Την αποκαλύπτει ο απόλυτος και αναμφισβήτητος «συντονισμός» των ενεργειών …Ο «συντονισμός» ενεργειών, οι οποίες αρχικά αποδυνάμωσαν το ελληνικό κράτος και σήμερα το εμφανίζουν σαν ανοχύρωτη «λεία» στις αρπακτικές «ορέξεις» των Γερμανών.

Τον ΟΤΕ οι Γερμανοί της Deutsche Telekom τον αγόρασαν στην «ξεφτίλα», αφού πρώτα τον αποδυνάμωσαν με τις προμήθειες της SIEMENS. Η γερμανική Fraport θα προσπαθήσει να εξαγοράσει επίσης με δικά μας χρήματα το Αεροδρόμιο της Αθήνας, αφού πρώτα μας λεηλάτησε η δήθεν κατασκευαστική Hochtief. Η Deutsche Bahn της Γερμανίας θα εξαγοράσει επίσης με δικά μας χρήματα τον ΟΣΕ, τον οποίον πρώτα διέφθειραν και λεηλάτησαν με τις προμήθειές τους όλοι οι Γερμανοί προμηθευτές του από τη Siemens μέχρι την HDW και Ferrostaal και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι.

Μυστικοί πράκτορες των γερμανικών υπηρεσιών, οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη των γερμανικών επιχειρήσεων, «βομβάρδισαν» στην κυριολεξία τη χώρα με διαφθορά, αναίτια δάνεια, υπερτιμολογημένες προμήθειες και τεχνολογική «σαβούρα»! Πολύ «σαβούρα»! Σε συνεργασία με δωσίλογους, οι οποίοι παρίσταναν τους Έλληνες πολιτικούς και αξιωματούχους, δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες σήμερα την απειλούν με την απόλυτη καταστροφή. Μιλάμε για πραγματικό πολεμικό σχέδιο, το οποίο ήταν τέτοιο ακόμα και στις λεπτομέρειές του. Ακόμα και τα πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στη σημερινή προδοσία, ήταν φυσικοί απόγονοι των παλαιών δωσίλογων των Ναζί. Άνθρωποι όπως ο Χριστοφοράκος, ο Λαμπράκης, ο Σημίτης και άλλοι.

Αυτοί λοιπόν μπήκαν στην Ελλάδα και με τη βοήθεια των δωσίλογων συνεργατών τους τη διέλυσαν. Με επικεφαλής τη SIEMENS, για την οποία πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν στο διοικητικό της μέρος είναι μια απλή εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ή ένας απόλυτα εξειδικευμένος «βραχίονας» των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, λεηλάτησαν τα πάντα, διαφθείροντας τους πάντες. Δεν υπάρχει γερμανική εταιρεία, η οποία να βρίσκεται στο «ταμπλό» του γερμανικού χρηματιστηρίου, που να μην κατηγορείται για διαφθορά στην Ελλάδα. Αυτά δεν τα ισχυριζόμαστε εμείς επειδή είμαστε καχύποπτοι και κακόπιστοι. Αυτά τα επιβεβαιώνουν τα ίδια τα γερμανικά δικαστήρια.

Ότι διεκδίκησαν οι Γερμανοί, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν με τα όπλα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το διεκδικούν τώρα με διαφθορά και λεηλασία. Μιλάμε για απίθανα πράγματα. Για πράγματα, τα οποία θα δικαιολογούσαν προσφυγή της Ελλάδας στα διεθνή δικαστήρια για απρόκλητη πολεμική επίθεση από υποτιθέμενη σύμμαχο χώρα. Μιλάμε για πραγματική τραγωδία. Ότι δημιούργησαν οι Έλληνες μετά την καταστροφή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έρχονται οι Γερμανοί να το αρπάξουν. Αυτοί, οι οποίοι, φεύγοντας από την Ελλάδα, δεν άφησαν πέτρα πάνω στην πέτρα και ποτέ δεν αποζημίωσαν για τις καταστροφές τον ελληνικό λαό, έρχονται σήμερα κι αρπάζουν ότι έχτισαν οι Έλληνες πάνω στα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους.

Όλα αυτά αρχίζουν και «ξετυλίγονται» σε κοινή θέα, αν γνωρίζει κάποιος από πού να ξεκινήσει. Το «κλειδί» σε όλη αυτήν την κατάσταση είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Ένας «κολλητός» της ναζίστριας Μέρκελ —…Της Μέρκελ, η οποία, ως ηγέτης της Γερμανίας, επιτέθηκε στην Ελλάδα και τους Έλληνες …Της Μέρκελ, η οποία είναι η αγαπημένη της υβρίστριας του ελληνισμού και του ανθρώπινου πολιτισμού εφημερίδας Bild—. Το πρόσωπο, το οποίο αναζητούμε, είναι ένα: Είναι ο Τζόζεφ Άκερμαν. Γιατί είναι σημαντικός; Γιατί είναι ο βασικός «κόμβος» ολόκληρου του σχεδιασμού. Συνδυάζει εκείνες τις ιδιότητες, οι οποίες μας επιτρέπουν να δικαιολογήσουμε νομικά τη γερμανική «επίθεση». Εκείνες τις ιδιότητες, οι οποίες δικαιολογούν το παράδειγμα του εμπόρου —που διαχειρίζεται την εθνική πιστωτική μας «κάρτα»— και του τοκογλύφου ταυτόχρονα.

Γιατί καλύπτει όλα αυτά τα «προαπαιτούμενα» ο Άκερμαν; Γιατί ήταν διοικητής της Ντόιτσε Μπανκ, η οποία είναι ένας από τους κύριους τοκογλύφους, που «δάνειζαν» στην Ελλάδα, ώστε να καταναλώνει. Ταυτόχρονα είναι και αξιωματούχος της Siemens, η οποία διέφθειρε τους πάντες στην Ελλάδα, προκειμένου οι Έλληνες όχι μόνον ν’ αγοράζουν πανάκριβα τα υπερτιμολογημένα προϊόντα της, αλλά και ν’ αγοράζουν ακόμα και όταν αυτό ήταν «εκκωφαντικά» περιττό. Ο Άκερμαν είναι το κατά τον νόμο υπεύθυνο στέλεχος της Siemens, το οποίο «έλεγχε» τα μαύρα ταμεία της Siemens. Ο Άκερμαν, δηλαδή, ήταν αυτός, ο οποίος, ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, «αποφάσιζε» ότι οι Έλληνες θ’ αγοράσουν τα πανάκριβα και περιττά προϊόντα της και ο ίδιος ήταν που ως διοικητής της Ντόιτσε Μπάνκ τούς «δάνειζε» για να το κάνουν.

Ο Άκερμαν, δηλαδή, ήταν αυτός, ο οποίος διέφθειρε Έλληνες αξιωματούχους, για να μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια σπάταλη και τεμπέλα «χαζή», η οποία διαρκώς ξόδευε, και ο ίδιος είναι, που, σαν «έξυπνος» και «τίμιος» Γερμανός, της δάνειζε. Τη σπάταλη ελληνική συμπεριφορά, δηλαδή, την οποία σήμερα καταγγέλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ των «τιμίων», την προκάλεσε ένας «τίμιος» Γερμανός. Ένας «τίμιος» Γερμανός ανάγκαζε την Ελλάδα να ξοδεύει ασύστολα και ο ίδιος ήταν αυτός, ο οποίος της έδινε —επίσης αναγκαστικά— τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, για να τα ξοδέψει. Γίνονται αυτά τα πράγματα, χωρίς να υπάρχει εγκληματική ενέργεια;

Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί υπάρχει η Goldman Sachs, η οποία αποκαλύπτει το έγκλημα. Ο ρόλος αυτής της εταιρείας αποκαλύπτει ότι εξ’ αρχής υπήρχε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός και ότι τίποτε δεν προέκυψε από τύχη. Δεν μπορούσε να γίνει τίποτε στην τύχη. Χάρη στα «μαγειρέματα» αυτής της εταιρείας ο Άκερμαν «μπούκωνε» τη «σπάταλη» Ελλάδα με νέες και πάντα ακριβότερες παραγγελίες, αλλά, επειδή ακριβώς γνώριζε ότι υπάρχει «μαγείρεμα», δεν έπρεπε να της δίνει τα χρήματα των Γερμανών. Εξαιτίας, δηλαδή, της Goldman Sachs, αύξανε τις παραγγελίες της Siemens —ως στέλεχός της— και εξαιτίας της ίδιας Goldman Sachs «ρίσκαρε» τα χρήματα των Γερμανών ως στέλεχος της Ντόιτσε Μπανκ. Η παρουσία, δηλαδή, της Goldman Sachs σε συνδυασμό με τον διπλό ρόλο του Άκερμαν αποκαλύπτουν το έγκλημα.

Έτσι αποκαλύπτεται το έγκλημα των ξένων εις βάρος της Ελλάδας. Ήταν όμως μόνοι τους; Όταν λοιπόν αυτός ο «τίμιος» Γερμανός Άκερμαν με τον συνάδερφό του τον Γερμανό υπήκοο ελληνικής καταγωγής Χριστοφοράκο, συνεργάζονται εις βάρος της Ελλάδας και μέσα στο «κόλπο» βάζουν τον «Έλληνα» πρωθυπουργό Σημίτη, μιλάμε καθαρά για προδοσία. Γιατί; Γιατί όλους αυτούς τους συνδέουν τα σκοτεινά συμφέροντα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Χριστοφοράκος ήταν γιος παλιού δωσίλογου των Ναζί. Ο Χριστοφοράκος στην εταιρεία του στην Ελλάδα είχε υπό τη «δούλεψή» του το στέλεχος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών Φόλκερ Γιούνγκ. Αυτός ο Χριστοφοράκος είναι υφιστάμενος του Άκερμαν στη Siemens. Ο Άκερμαν είναι ο «κολλητός» της Καγκελαρίου Μέρκελ, το καθεστώς της οποίας εκδήλωσε την απρόκλητη επίθεση στην Ελλάδα.

Όμως, η Μέρκελ, εκτός όλων των άλλων, ήταν και στέλεχος της Στάζι. Ποιον μας θυμίζει η διαβόητη αυτή υπηρεσία χαφιέδων; …Τον άνθρωπο, ο οποίος ξεκίνησε τη λεηλασία της Ελλάδας στο όνομα της Siemens …Τον Κόκκαλη. Για να συνοψίσουμε λοιπόν. Η Μέρκελ, με τη βοήθεια του φίλου της Άκερμαν και με τη βοήθεια Ελλήνων προδοτών, εξαπέλυσαν από κοινού την επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Αυτή η οργανωμένη γερμανική επίθεση ξεκίνησε από τον ΟΤΕ μέσω του Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης ήταν αυτός, που, ως «Έλληνας», άνοιξε την ελληνική «κερκόπορτα» στον ΟΤΕ, για να μπουν οι Γερμανοί. Ο Κόκκαλης, όμως, εκτός από συνάδερφος και συνεργάτης του Άκερμαν —ως άνθρωπος της Siemens—, ήταν ταυτόχρονα και συνάδερφος και συνεργάτης της Μέρκελ —ως χαφιές της Στάζι—. Κόκκαλης, Μέρκελ και Άκερμαν είναι ένα «τρίγωνο» με πανίσχυρους δεσμούς.

Στην Ελλάδα αυτή η συμμορία, που είχε «αιχμή» του δόρατος τη Siemens, έκανε δουλειές με την Κυβέρνηση του Σημίτη …Του Σημίτη, ο οποίος κατά «σύμπτωση» ήταν από εκείνους τους Έλληνες, που —ως γνωστό— ΔΕΝ πείνασαν επί ναζιστικής κατοχής στην Ελλάδα …Του Σημίτη, του οποίου ο αδερφός εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι στέλεχος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Του Σημίτη, ο οποίος έφτασε στην εξουσία ως εκλεκτός του γνωστού «συγκροτήματος». Του «συγκροτήματος», που ήταν ναζιστική περιουσία πριν υπηρετήσει τη «δημοκρατία» της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα. Γιος δωσίλογου ήταν ο Λαμπράκης. ( Ο λόγος για τον περίφημο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. ΔΟΛ. Mega Channel, εφημερίδα Βήμα κλπ)

Αυτοί έφεραν τους Γερμανούς στην Ελλάδα. Αυτοί έφεραν τους «τίμιους» και «εργατικούς» στη χώρα των «απατεώνων» και των «τεμπέληδων». Αυτοί έφεραν τους «φίλους» και προμηθευτές, οι οποίοι σταδιακά έγιναν «δανειστές», στη συνέχεια άρπαγες, για να καταλήξουν δυσφημιστές του ελληνισμού παγκοσμίως. Αυτοί «μαγείρευαν» τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, για να «αυτοξεγελαστούν» από τους «τεμπέληδες» των Βαλκανίων. Αυτοί ήταν ταυτόχρονα προμηθευτές μας, χρηματοδότες μας και «μάγειροι» των στοιχείων, προκειμένου να συνεχίσουμε να προμηθευόμαστε άχρηστα υλικά και να αντλούμε τοκογλυφικά δάνεια από αυτούς. Προφανώς αυτοί οι «διεθνιστές» και «κοσμοπολίτες» Έλληνες έπαιρναν προμήθειες τόσο από τις νέες παραγγελίες όσο και από τα νέα δάνεια.

Ο ελληνικός λαός σ’ αυτό το σημείο παγιδεύτηκε. Οι Έλληνες δέχθηκαν να ξεχάσουν πως επρόκειτο για τα παιδιά των εγκληματιών, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν το «ξέχασαν» τα ίδια. Οι εγκληματίες στηρίχθηκαν στη φιλοξενία ενός τίμιου λαού και ρήμαξαν τα πάντα. Διέφθειραν, κατέστρεψαν, συκοφάντησαν, μόλυναν και απαξίωσαν τα πάντα …Μιλάμε για πραγματική λαίλαπα αθλιότητας …Μιλάμε για κτηνωδία άξια των βαρβάρων. Αυτοί είναι που τώρα μας «κατηγορούν» για ανηθικότητα, σε περίπτωση που δεν τους επιτρέψουμε να μας λεηλατήσουν και επισήμως. Μας κατηγορούν για «ατιμία», αν δεν δεχθούμε να τους παραδώσουμε την πατρίδα μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη ν’ αφήσουμε τα λόγια και να αμυνθούμε με όλα τα μέσα και να προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια με στόχο να προστατευτεί  ο ελληνικός λαός από τη νέα γερμανική αθλιότητα. Να στραφεί νομικά εναντίον του γερμανικού κράτους και συγκεκριμένων Γερμανών πρακτόρων. Μέρκελ, Άκερμαν, Σημίτης, Χριστοφοράκος, Γιούγκ και Κόκαλης να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφόσον μεθόδευσαν επίθεση εναντίον ενός ολόκληρου λαού με στόχο τον πλήρη αφανισμό του. Για να μην υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων και λαθών, προτείνεται να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα εξετάσει από κοινού με Έλληνες νομικούς τις ελληνικές καταγγελίες, που θα φτάσουν στα διεθνή δικαστήρια! Ότι γίνεται δηλαδή πάντα με πολεμικές συρράξεις, οι οποίες οδηγούν σε πολεμικές αποζημιώσεις.

Να δημιουργηθεί διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων και να διερευνήσει από την αρχή όλες τις συμβάσεις, τις οποίες έχει υπογράψει το κράτος με τις γερμανικές εταιρείες …Όλες τις συμβάσεις προμηθειών από το 1989 και μετά. Την εποχή που έπεφτε το «τείχος» του Βερολίνου και απελευθέρωνε «τρωκτικά», τα οποία προφανώς «τρύπωσαν» στην ελληνική «αυλή» και πρέπει σήμερα να εντοπίσουμε. Να ελεγχθούν οι τιμές αυτών των προμηθειών και να συγκριθούν με αντίστοιχες άλλων «αδερφών» χωρών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και άλλων χωρών εκτός αυτής. Να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες όλων των Ελλήνων αξιωματούχων, οι οποίοι «υπέγραφαν» αυτές τις συμβάσεις. Να ελεγχθούν όλοι οι «κουφοί» υπουργοί, οι οποίοι πρώτα «υπέγραφαν» και μετά «χόρευαν» με τα αφεντικά τους. Να ελεγχθούν όλοι οι «κοσμοπολίτες» της διαφθοράς.

Από εκεί και πέρα να ελεγχθούν όλες οι αγορές ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου από πλευράς των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα. Να ελεγχθεί ο τρόπος με τον οποίο διείσδυσε στον ΟΤΕ η Ντόιτσε Τέλεκομ. Να διερευνηθεί ο ρόλος των χαφιέδων των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Να διερευνηθεί το πόθεν έσχες των διοικητών και υποδιοικητών του ΟΤΕ κατά την επίμαχη περίοδο της εισβολής. Το πόθεν έσχες του Μανασή, του Βουρλούμη, του Σκαρπέλη, αλλά και του Παπακωνσταντίνου και του Αλογοσκούφη και του Λιάπη.

Να γίνει ένας μεγάλος φάκελος με τη γερμανική άποψη περί οικονομικής «ηθικής» στην Ελλάδα και μετά η Ελλάδα να στραφεί στα διεθνή δικαστήρια εναντίον της Γερμανίας. Εκεί όπου θα στρεφόταν σε περίπτωση που θα δεχόταν στρατιωτική επίθεση από μέρους της. Να ζητήσει νέες αποζημιώσεις για τις νέες ζημιές που υπέστη και να ζητήσει και τις παλιές, οι οποίες ακόμη δεν της έχουν αποδοθεί. Να δούμε τότε ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Να δούμε όλα τα «σκουλήκια» του νεοναζισμού να κρύβονται στις «τρύπες» τους. Να δούμε τι θα πει η Bild στο κοινό των «διανοουμένων» της.

Μέχρι ν’ αποφανθεί η διεθνής δικαιοσύνη για το νέο γερμανικό έγκλημα, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται σαν αγαθό θύμα και να πάρει θέση άμυνας. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε έναν ιδιόμορφο «πόλεμο» με τη Γερμανία. Έναν πόλεμο οικονομικό, του οποίου όμως οι συνέπειες μπορεί να είναι βαρύτερες και μονιμότερες ακόμα και από αυτές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. «Θέσεις μάχης» σημαίνει ολοκληρωτική άρνηση «συνεργασίας» με τον εχθρό. Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων… Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία διατηρούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Lidl, Praktiker, Saturn, Aldy, Mediamarkt κλπ., θα πρέπει για τους σύγχρονους Έλληνες να είναι ό,τι ήταν για τους πατέρες τους όροι όπως Βερμαχτ, Γκεστάπο, Κομαντατούρ και Λουφτβάφε.

 

(Απόσπασμα από το δέκατο τρίτο κεφάλαιο της «Πτώσης του Δόγματος» με τίτλο: » Πατριωτική Κυβέρνηση: Ποιο θα είναι το έργο της»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s