Επιβολή των καρτέλ στην Ευρώπη. Μετά από αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε γνωρίζει! (βίντεο)

 

Μετά από αυτή τη μαρτυρία που αποτελεί πηγή της Πτώσης του Δόγματος, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε! Όλα αυτά που ζούμε, δεν είναι απλά μία οικονομική κρίση, είναι μία γενικευμένη επίθεση και κορύφωση επιβολής δικτατορίας στους Ευρωπαϊκούς λαούς και με μαζική ορμή στον Ελληνικό.

Με πρόσχημα το πολιτικό γραφείο της Ε.Ε, τα καρτέλ των πολυεθνικών φαρμάκων, καπνού και χημικών, στην προσπάθειά τους να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και να ελέγξουν τον κόσμο,  οργάνωσαν και αισχροκέρδησαν στον μέγιστο βαθμό στη δημιουργία και εκτέλεση των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Το ζητούμενο αποτέλεσμα από το κεφάλαιο δέκατο κεφάλαιο της Πτώσης του Δόγματος, ήταν η κατανόηση από τον αναγνώστη των μηχανισμών που ίδρυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τι προσπαθούν πλέον ανερυθρίαστα να επιτύχουν. Η Ε.Ε έχει το μερίδιο ευθύνης της για την οικονομική κρίση και δεν είναι όπως παρουσιάζεται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τα ΜΜΕ. Αυτή τη χρονική περίοδο όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά γενικότερα ο Ευρωπαϊκός Νότος διαλύεται από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλα και από τις παραλείψεις της. Όταν ο αναγνώστης κατανοήσει ότι η Ε.Ε εξυπηρετεί συμφέροντα και κάνει τους υπολογισμούς του, μπορεί να διαπιστώσει με λογική επεξεργασία ότι και το νόμισμα της Ε.Ε εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα και σκοπούς.

Το Καρτέλ ανασυγκροτήθηκε μετά τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια επιβολής στρατιωτικά,  και εισήγαγε την γνωστή σε όλους »Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών » – τελειοποιημένη το 2007 – σαν μια νέα δυναμική για να ελέγξει την Ευρώπη – και στο τέλος τον κόσμο. Τα σχεδια αυτού του πολιτικού σώματος – τελικά ένα κατασκεύασμα το οποίο θα τσιμεντοποιούσε την κυριαρχία του Καρτέλ στην Ευρώπη – ήταν εμπνευσμένα από τους Ναζί και το Καρτέλ και εφαρμόστηκαν από μεταγενέστερους υπάλληλους των Ναζί… (Παρατίθενται όλα τα ονοματεπώνυμα στην Πτώση του Δόγματος)

Ας προσπαθήσει ο αναγνώστης έστω να σκεφτεί κάποια άλλη γερμανική εταιρεία —πέρα από αυτές που αναφέρονται στην Πτώση του Δόγματος—, η οποία να «μεγαλουργεί» σήμερα στην Νέα Τάξη… Και όμως… Δεν αρκούνται σε αυτά τα αθέμιτα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν εδώ και δεκαετίες. Μία ακόμα απόδειξη ότι χωρίς τιμωρία οι κακές συνήθειες των εγκληματιών δεν κόβονται… Ακόμα και σήμερα έχουμε εγκλήματα από αυτές τις εταιρείες. Γιατί; Γιατί αυτές οι εταιρείες, οι οποίες στον πόλεμο πλούτισαν και «μεγαλούργησαν» με εγκληματικό και άρα αθέμιτο και παράνομο τρόπο, συνεχίζουν να εγκληματούν και εν καιρώ ειρήνης.

Η σημερινή μάχη της ευρωπαϊκής οικονομίας είναι «στημένη» από τους Ναζί. Είναι ένας «πόλεμος», στον οποίο δεν υπάρχουν μαζικές μάχες αλλά μαζικές εκτελέσεις. Ένας πόλεμος στον οποίο δεν υπάρχουν αντιμαχόμενοι αλλά θύτες και θύματα. Θύματα τα οποία «εκτελούνται» στην κυριολεξία από τους Ναζί ανταγωνιστές τους. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και όπως μας λένε αυτοί, οι οποίοι καθημερινά μας πιέζουν να γίνουμε ανταγωνιστικότεροι… Όλα αυτά είναι ψέματα… Ότι και να κάνεις, χαμένος είσαι.

Και όμως! πάλι θα χάσουν και αυτόν τον πόλεμο!

Οι λαοί θα νικήσουν και πάλι!

Ο αγώνας ξεκινάει και τελειώνει με εμάς!

 

Advertisements

One comment on “Επιβολή των καρτέλ στην Ευρώπη. Μετά από αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε γνωρίζει! (βίντεο)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s