Η Επίθεση στον Ντράγκι της ΕΚΤ…

«Η Πτώση του Δόγματος» επιβεβαιώνεται ήδη, και τα στοιχεία που αναλύονται κάθε μέρα που περνάει γίνονται ορατά όλο και πιο φανερά και κάνουν την εικόνα πιο ευδιάκριτη. Σχετικά με την επίθεση ακτιβίστριας στον Πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, περιγράφεται ένα απόσπασμα από τον πρόλογο που δείχνει την αθέατη άλλα πραγματική πλευρά της υπόθεσης:

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι όχι απλά δεν πρέπει να πληρωθούν, αλλά να κρεμαστούν στις πλατείες. Γιατί; Γιατί με την τοκογλυφία τους όχι μόνον δημιούργησαν τα τεράστια χρέη των λαών, αλλά αποβιομηχάνισαν τη Δύση. Προκάλεσαν την τεράστια και πρωτοφανή ανεργία, που πλήττει τους πάντες… Οι προδότες των λαών… Οι προδότες της οικονομίας, εφόσον ακόμα και τα χρέη με εγκληματικό τρόπο τα δημιούργησαν. Τι έκαναν; Δημιουργούσαν «φούσκες»…» Φούσκες» στα ακίνητα… «Φούσκες» στο εμπόριο… «Φούσκες» στην εκπαίδευση. Απλά πράγματα, που θα έπρεπε να τους στήσουν στον τοίχο για εκτέλεση.

Μπήκαν στους μηχανισμούς έκδοσης νομισμάτων και διέλυσαν τα πάντα. Ελέγχοντας τη FED και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), πλημμύρισαν τα πάντα με φωτοτυπίες που παρίσταναν τα χρήματα και δούλευαν τους αφελείς. Διέφθειραν τις ηγεσίες και κατασπάραξαν τους λαούς και τα κράτη. Έβαζαν τους λαούς να αγοράζουν και να ξαναγοράζουν τα ίδια σπίτια, με συνεχώς αυξανόμενες τιμές, δημιουργώντας διαρκώς αυξανόμενα χρέη, χωρίς ν’ απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω.

Έβαζαν τους λαούς να πληρώνουν όλο και πιο ακριβά την ίδια εκπαίδευση στα ίδια Πανεπιστήμια, δημιουργώντας αυξανόμενα χρέη, χωρίς επίσης ν’ απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω. Έβαζαν τους λαούς να επενδύουν στις εμπορικές αντιπροσωπείες της αγοράς, καταστρέφοντας τα εργοστάσια που τους απασχολούσαν. Μιλάμε για απάτη… Καθαρή απάτη, εφόσον συνεχώς παρείχαν τα ίδια πράγματα με όλο και ακριβότερο τρόπο. Το αποτέλεσμα; Τεράστια χρέη, τα οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι με τις απάτες τους… Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των τραπεζών.

Αυτοί οι τραπεζίτες τώρα, αντί να πάνε φυλακή, έρχονται και μεταφέρουν τα χρέη τους στα κράτη. Μετατρέπουν τα χρέη, τα οποία προκλήθηκαν από τις δικές τους εγκληματικές πράξεις, σε κρατικά χρέη. Οι πολιτικοί, τους οποίους οι ίδιοι διέφθειραν, έρχονται τώρα και τους εξυπηρετούν. Σε μια εποχή, που η μία ιδιωτική επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη, μόνον οι τράπεζες δεν κλείνουν (με δημόσια χρήματα όμως). Η Ελλάδα με το αφόρητο βάρος των 300 δις χρέος, έδωσε πάνω από 200 δις στις τράπεζες, για να τις σώσει… Να σώσει τις τράπεζες, οι οποίες άσκησαν τοκογλυφία, πρωταγωνίστησαν στο έγκλημα του χρηματιστηρίου και στην πραγματικότητα ήταν αυτές, οι οποίες την οδήγησαν σ’ αυτήν την τραγική κατάσταση.

Το ίδιο γίνεται παντού στον κόσμο. Η Ιρλανδία, η οποία δεν έχει «μαντήλι» για να «κλάψει», έδωσε 70 δις στις τράπεζές της, για να τις σώσει. Στη συνέχεια μπήκε στο ΔΝΤ, για να πάρει δάνειο 70 δις και άρα για το ποσό που έδωσε στις τράπεζες. Τις έβγαλε στην «επιφάνεια», για να «βυθιστεί» το ίδιο. Ο λαός της βυθίστηκε σε μια απίστευτη φτώχεια, για να μην χάσουν τα μπόνους τους οι Ιρλανδοί χαφιέδες της διεθνούς τοκογλυφίας. Αυτό γίνεται παντού και έτσι οι συνέταιροι στην απάτη «φορτώνουν» τους λαούς και τα κράτη με χρέη. Οι τράπεζες είναι ο «ομφάλιος λώρος» των κρατών με τους τοκογλύφους. Αυτός ο «λώρος» πρέπει να «κοπεί», ακόμα και με τη βία αν χρειαστεί. Για όσο διάστημα οι τράπεζες των τοκογλύφων δεν ελέγχονται από τον νόμο, θα καταστρέφουν τους λαούς και τα κράτη, για να εξυπηρετηθούν οι «Αγορές» των μεγαλοτοκογλύφων.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s