Απόσπασμα από το δέκατο τρίτο κεφάλαιο: «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ-ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ»

Απόσπασμα από το δέκατο τρίτο κεφάλαιο με τίτλο: «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ». Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, και επί ευκαιρίας του αποτελέσματος των εκλογών, θίγεται ο τρόπος με τον οποίο οι ηττημένοι των εκλογών επιβιώνουν πολιτικά καθαρίζοντας το παρελθόν και τις προδοτικές ενέργειες τους….

 

Το κύριο πρόβλημα με τη σημερινή αθλιότητα είναι ότι μας «δουλεύουν» οι άθλιοι και ο λαός δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει συνολικά. Ακόμα και ο Γιωργάκης της Μαργαρίτας μάς «δουλεύει». Σε διάγγελμά του μας είπε ότι «αγωνίζεται» με αυταπάρνηση για «αμαρτίες άλλων». «Αμαρτίες άλλων». Αυτό μας το είπε ένας άνθρωπος, που για το σύνολο σχεδόν της μεταπολίτευσης τον πληρώνουμε ως ανώτατο αξιωματούχο της χώρας …Μας το είπε ένας άνθρωπος, του οποίου η υπογραφή βρίσκεται στα μισά σχεδόν «ΚΥΣΕΑ», που έχουν συγκληθεί κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης και τα οποία μας βύθισαν στη σημερινή αθλιότητα …Μας το είπε ένας άνθρωπος, ο οποίος μοίραζε ανεξέλεγκτα τα κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών σε κολλητούς και φίλους στην εποχή της μεγάλης σπατάλης.

Το ακόμα χειρότερο είναι άλλο. Αυτός ο άνθρωπος μας ζητάει —στο όνομα ενός ιδιόμορφου τζεφρικού «πατριωτισμού»— ν’ αποδεχθούμε την κατάκτηση της πατρίδας μας από τους τοκογλύφους. Αυτόν τον αυτοκτονικό «πατριωτισμό» μας τον ζητάει ο άνθρωπος εκείνος, ο οποίος είναι βέβαιον ότι «ελέγχεται» από ξένους, αν σκεφτεί κάποιος πως όλες τις προαγωγές του τις πήρε «ελέω» ξένων και προφανώς εξαιτίας προδοσιών. Χάρη στην προδοσία Οτσαλάν έγινε Υπουργός Εξωτερικών. Χάρη σε κάποια άλλη προδοσία έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς μετά την εμφάνιση του στη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλτερμπεργκ. Αν συνδυάσει κάποιος επιπρόσθετα ότι στην πρεσβεία των ΗΠΑ βρισκόταν, όταν του παραδιδόταν το «δακτυλίδι» της αρχηγίας. Με τις «πλάτες» του ΔΝΤ και της ΕΚΤ κέρδισε τις  εκλογές …Αυτός, ο οποίος φώναζε στα «μπαλκόνια» ότι «λεφτά υπάρχουν» και αποδείχθηκε ότι στα «υπόγεια» συζητούσε την «επέμβαση» της Τρόικα.

Τι αποδεικνύεται από όλα αυτά; Ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός στη μεταπολίτευση, ο οποίος επιτρέπει σε όλα αυτά τα φασιστικά κτήνη να βιάζουν επί χρόνια τη Δημοκρατία και να κατορθώνουν μέχρι σήμερα να εμφανίζονται σαν «αθώοι» …Ένας σχεδιασμός, ο οποίος, ενώ εμφανίζει «θύμα», κατορθώνει και εξαφανίζει τους «θύτες». Το μυστικό αυτού του σχεδιασμού βρίσκεται στη διαχείριση της «ήττας» των εμπλεκομένων και όχι στη διαχείριση της «νίκης», όπως θα φαινόταν το πιο φυσιολογικό. Ως «ηττημένοι» —και άρα ως αποκαλυμμένοι— «σώζονται» οι εγκληματίες και όχι το αντίθετο.

Αυτό είναι το μεγάλο «κόλπο». Κάθε νέα «ήττα» ενός εγκληματία είναι μια νέα «βουτιά» στην «Κολυμπήθρα του Σιλωάμ». Κάθε νέα «ήττα» τούς «φορτίζει» για νέα «εγκλήματα». Θεωρούν ότι ο λαός τούς «τιμωρεί» με την «ήττα» και τους νομιμοποιεί να ξαναεμφανιστούν σαν «μετανοηθέντες» —και άρα «συγχωρηθέντες»— μέχρι την επόμενη «ήττα». Γι’ αυτούς «τιμωρία» είναι να μην φέρουν την εξουσία και σ’ αυτήν την «τιμωρία» τούς «καταδικάζει» ο λαός. Κάνουν ότι θέλουν, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την «τιμωρία» τους. Έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους για το ακαταδίωκτο, ώστε να περιορίζουν μόνιμα την «τιμωρία» στο επίπεδο που τους βολεύει και στην κυριολεξία κάνουν ότι θέλουν. Μιλάμε για αθλιότητα, η οποία δεν θα σταματήσει ποτέ, αν δεν τη σταματήσει ο καθ’ ύλην αρμόδιος και άρα ο λαός.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s