Απόσπασμα από το δέκατο όγδοο κεφάλαιο : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Απόσπασμα από το δέκατο όγδοο κεφάλαιο  με τίτλο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Στο συγκεκριμένο μικρό απόσπασμα αναφέρονται οι πραγματικοί εχθροί που πρέπει να αντιμετωπίσουμε:

Σήμερα άλλαξαν και πάλι οι ρόλοι. Σήμερα ζούμε στην εποχή της κυριαρχίας των αστών. Σήμερα ήρθε η σειρά των αστών να πολεμήσουν για την επικράτησή τους. Των πονηρών αστών. Των αστών, που, με «κορυφή» τους, τους τραπεζίτες, τους εμπόρους και τους αξιωματούχους των κρατών, νίκησαν τους πάντες. Νίκησαν τους ανύπαρκτους πλέον φεουδάρχες και έβαλαν «λουκέτο» στα εργοστάσια των πάλαι ποτέ μεγάλων ταξικών τους αντιπάλων, που ήταν οι βιομήχανοι. Αυτούς τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι λαοί. Τους πιο πονηρούς από τους δυνάστες, που μέχρι στιγμής έχουν αντιμετωπίσει. Αυτούς, που κατά καιρούς εμφανίζονται σαν «ευεργέτες» των λαών. Αυτούς, που κατά καιρούς «δείχνουν» το «κεφάλαιο» και τους «βιομηχάνους» σαν εχθρούς, ενώ προηγουμένως τους έχουν εξοντώσει.

Αυτοί οι αστοί είναι σήμερα οι εχθροί. Τα «άσπρα κολάρα», που λένε οι Αγγλοσάξονες. Η τραπεζοκρατία της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης, η οποία ελέγχει το παγκόσμιο τραπεζικό και εμπορικό σύστημα στον κόσμο. Οι έμποροι των όπου γης κατασκευασμένων προϊόντων των πολυεθνικών. Οι χρηματοδότες και τα αφεντικά της γραφειοκρατίας των Βρυξελών. Οι διαφθορείς της γενιάς που υπέταξε τους λαούς στις τράπεζες και τους επέτρεψε να τους λεηλατήσουν. Οι Μπαρόζο, οι Μέρκελ, οι Γιούγκερ, οι Σαμαράδες, οι Γιωργάκηδες και οι Βενιζέλοι. (Οι τοπικές δωσιλογικές κυβερνήσεις ). Αυτοί, οι οποίοι μπορεί να λεηλατούν τα πάντα, αλλά ανησυχούν για την ειρήνη στην Ευρώπη, έχουν τύψεις για τη χαμένη γενιά, αλλά και «πονάνε» πρώτοι και περισσότερο και βέβαια «ξέρουν» να διαπραγματεύονται…

Αυτοί είναι οι εχθροί! Αυτούς πρέπει να αντιμετωπίσουμε! Αυτούς πρέπει να νικήσουμε!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s