Απόσπασμα από το δέκατο κεφάλαιο : ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Απόσπασμα από το δέκατο κεφάλαιο με τίτλο : ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που αναγράφει και αναλύει όλα αυτά που δεν θέλουν να μάθετε. Μετά την ανάγνωση θα αναθεωρήσετε αυτά που είχατε δεδομένα για την Ευρωπαϊκή Ένωση:

Το αποτέλεσμα που ήταν το ζητούμενο από αυτό το κεφάλαιο ήταν η κατανόηση από τον αναγνώστη των μηχανισμών που ίδρυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τι προσπαθούν πλέον ανερυθρίαστα να επιτύχουν. Η Ε.Ε έχει το μερίδιο ευθύνης της για την οικονομική κρίση και δεν είναι όπως παρουσιάζεται από τους Διεθνής Οργανισμούς και τα ΜΜΕ. Αυτή τη χρονική περίοδο όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά γενικότερα ο Ευρωπαϊκός Νότος διαλύεται από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλα και από τις παραλείψεις της. Όταν ο αναγνώστης κατανοήσει ότι η Ε.Ε εξυπηρετεί συμφέροντα και κάνει τους υπολογισμούς του, μπορεί να διαπιστώσει με λογική επεξεργασία ότι και το νόμισμα της Ε.Ε εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα και σκοπούς.

Επανέρχομαι μετά την ανάλυση της ίδρυσης της Ε.Ε, στο παρόν και στο πως συνεχίστηκε η εφαρμογή των πολιτικών, άλλα κυρίως ποιοί εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν τις πολιτικές και συμπερασματικά ποιοί ωφελήθηκαν από αυτές. Το αποτέλεσμα των στοιχείων θα οδηγήσει τον αναγνώστη να αναθεωρήσει όλα αυτά που γνώριζε ή είχε ακούσει περί «Ευρώπης των λαών».

Στην πολιτική αρένα, το Παγκόσμιο καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα φιλόδοξα βήματα της εδραίωσης της πολιτικής του εξουσίας στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1990 και στα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα. Απώτερος σκοπός η δημιουργία ενός Παγκόσμιου Πολιτικού Γραφείου.   Η αποστολή του θα είναι να λειτουργήσει ως άμυνα εναντίον των απειλών κατά της φυσικής υγείας και να εξασφαλίσει το παγκόσμιο μονοπώλιο των πατενταρισμένων φαρμάκων του καρτέλ. Τα κυριότερα εξ αυτών των βημάτων αφορούν και εφαρμόστηκαν μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ, το 1992, της Συνθήκης του Άμστερνταμ το 1997, της Συνθήκης της Νίκαιας το 2001 και, τη Συνθήκη της Λισσαβόνας η οποία έγινε νόμος το Δεκέμβριο του 2009.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s