Απόσπασμα από το έβδομο κεφάλαιο με τίτλο: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Απόσπασμα από το έβδομο κεφάλαιο με τίτλο : ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:

»   Συγκεκριμένα, στις 5-10-2009 —την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ— και στις 22-10-2009 (με αριθμούς πρωτοκόλλου 690 και 691 αντίστοιχα), η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, επιτρέποντας διακανονισμό από 3 σε 10 ημέρες μετά την πώληση. Κάποιοι, δηλαδή, περίμεναν τη «νίκη» του Γιώργου Παπανδρέου, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, που θα «επιβεβαίωνε» το στοίχημά τους για χρεοκοπία της Ελλάδας.

Στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται η εσωτερική προδοσία από το τραπεζικό κατεστημένο της χώρας. Οι ίδιες οι ελληνικές τράπεζες, που σώθηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού, ήταν αυτές, οι οποίες έπαιζαν με τα ομόλογα εις βάρος του. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κύριου Προβόπουλου. Η προδοσία ήταν το «ευχαριστώ» ενός από τους καλύτερα πληρωμένους υπαλλήλους του Πλανήτη. Με προδοσία μας ξεπλήρωσε ένας άνθρωπος, τον οποίο ο λαός των 600 ευρώ τον πληρώνει με τριπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτήν την προδοσία τώρα αρνείται, ισχυριζόμενος ότι …αυτά που λέγονται για τα ύποπτα «short selling’s» στερούνται βάσης.

Ο στόχος των μεθοδεύσεων αυτών ήταν η κατάρρευση της εσωτερικής αγοράς, ο αφανισμός της ανάπτυξης, η μεθοδευμένη υπαγωγή της Ελληνικής οικονομίας σε καθεστώς στρατηγικής ύφεσης, η συρρίκνωση του ΑΕΠ και της αγοραστικής δύναμης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εσωτερική υποτίμηση και η απαξίωση της Ελληνικής οικονομίας, ο αφανισμός των ασφαλιστικών ταμείων, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και των εσόδων του Δημοσίου, ώστε να καταστεί μονόδρομος η εκχώρηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδος στο ΔΝΤ και τους Δανειστές της, η υπαγωγή του Δημοσίου Χρέους στο Αγγλικό δίκαιο και η παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την ασυλία επί των περιουσιακών του στοιχείων, προκειμένου οι δανειστές να εξασφαλίσουν τα δάνεια του Ελληνικού Δημοσίου με εμπράγματα δικαιώματα επί της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Αυτό όμως που στάθηκε εγκληματικό και κατέδειξε ουσιαστικά τον δόλο της όλης στημένης και κατασκευασμένης κατάστασης, ήταν οι πράξεις και οι παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Οικονομικών, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι «το κάστρο έπεσε εκ των έσω».»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s