Ένας Τραπεζίτης αποκαλύπτει την αλήθεια. (βίντεο)

Ένας τραπεζίτης αποκαλύπτει την αλήθεια, που είναι η ωμή αλήθεια ενός αξιωματούχου της Νέας Τάξης .
Απολαύστε την εξαιρετική, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε καλλιτεχνική αξία, δουλειά του ποιητή και κινηματογραφικού παραγωγού Craig-James Moncur σε ερμηνεία του Mike Daviot, που ενώ είναι μια θεατρική παρουσίαση, εντούτοις αποτυπώνεται η ουσία της πραγματικότητας που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Πτώση του Δόγματος αποτυπώνεται με λεπτομέρειες ποιοι τέτοιοι αξιωματούχοι και πως ενορχήστρωσαν την κατάσταση που βιώνουμε.

Στον πρόλογο συγκεκριμένα αναφέρει:

» Μπήκαν στους μηχανισμούς έκδοσης νομισμάτων και διέλυσαν τα πάντα. Ελέγχοντας τη FED και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), πλημμύρισαν τα πάντα με φωτοτυπίες που παρίσταναν τα χρήματα και δούλευαν τους αφελείς. Διέφθειραν τις ηγεσίες και κατασπάραξαν τους λαούς και τα κράτη. Έβαζαν τους λαούς να αγοράζουν και να ξαναγοράζουν τα ίδια σπίτια, με συνεχώς αυξανόμενες τιμές, δημιουργώντας διαρκώς αυξανόμενα χρέη, χωρίς ν’ απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω.

Έβαζαν τους λαούς να πληρώνουν όλο και πιο ακριβά την ίδια εκπαίδευση στα ίδια Πανεπιστήμια, δημιουργώντας αυξανόμενα χρέη, χωρίς επίσης ν’ απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω. Έβαζαν τους λαούς να επενδύουν στις εμπορικές αντιπροσωπείες της αγοράς, καταστρέφοντας τα εργοστάσια που τους απασχολούσαν. Μιλάμε για απάτη… Καθαρή απάτη, εφόσον συνεχώς παρείχαν τα ίδια πράγματα με όλο και ακριβότερο τρόπο. Το αποτέλεσμα; Τεράστια χρέη, τα οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι με τις απάτες τους… Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των τραπεζών.

Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώνει!

Οι λαοί θα πρέπει να τακτοποιήσουν τα λογιστικά των ασφαλιστικών τους ταμείων και να εξασφαλίσουν το δυνατόν τις καταθέσεις των πολιτών τους. Από εκεί και πέρα να γίνουν όλα συντρίμμια και θρύψαλα. Να πάνε φυλακή οι τραπεζίτες. Να πάνε στον «αγύριστο» οι χαφιέδες των διαβόητων «Αγορών». Οι «Αγορές», οι οποίες σήμερα γελάνε αλαζονικά, όταν εμφανίζονται σκληρές και ανελέητες απέναντι στους λαούς, θα πρέπει να είναι έτοιμες να υποστούν τη σκληρότητα και την ανηλεότητα των λαών.

Θέμα χρόνου είναι ν’ αλλάξουν τα πράγματα παγκοσμίως. Θέμα χρόνου είναι το τοκογλυφικό «γυφταριό» των αγορών να πάρει τα «αμελέτητά» των λαών. Πρέπει να ξυπνήσει η παγκόσμια κοινωνία..

Να ξυπνήσει και να λιώσει τα κτήνη, που την έχουν βυθίσει όχι μόνον στη φτώχεια, αλλά και στη μελαγχολία. »

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s