Σκοπός συγγραφής – στόχος συγγραφέα.

Η πρόταση που διαβάζεις είναι το προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εκδόθηκε από τις εκδόσεις Λεξίτυπον. Τέσσερα χρόνια έρευνας και δύο χρόνια συγγραφής δημιούργησαν αυτό το αποτέλεσμα. Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να κατανοήσει ο αναγνώστης την ουσία της κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας η οποία σαφώς δεν είναι απλά οικονομική.
Αναγράφονται όλα τα στοιχεία ώστε να έχει ο καθένας τα εφόδια ώστε να δράσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Είναι παντελώς λάθος να θεωρεί κάποιος πως ο κυβερνητικός σχηματισμός αποτελείται από προδότες και πως αν βγει κάποιος άλλος όλα θα αλλάξουν δια μαγείας και η χώρα θα γίνει πραγματικά ανεξάρτητη.
Το πολιτικό σύστημα είναι σαθρό και το Σύνταγμα είναι τέτοιο, ώστε έχει αποκλείσει την συμμετοχή της κοινωνίας στην λήψη των αποφάσεων. Πραγματική λύση δεν προβλέπεται με τη λειτουργία και την παρούσα διάκριση των εξουσιών.
Είναι παντελώς λάθος και ουτοπικό να θεωρεί κάποιος πως απλά αλλαγή και αντικατάσταση της όποιας κυβέρνησης θα δώσει ουσιαστική λύση και θα οδηγήσει στην Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης όλες οι οικονομίες και τα συμφέροντα των κρατών είναι αλληλένδετα και αν δεν υπολογιστεί η συνολική εικόνα δεν πρόκειται να επέρθει καμία βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ζωής, άλλα και καμία λύτρωση.
Αν δεν αντιμετωπιστεί η ουσία και η καρδιά της δημιουργίας του προβλήματος αυτό δεν θα εξαφανιστεί. Ο Ελληνισμός είναι το μέσο που μπορεί να επιφέρει το θανατηφόρο πλήγμα στο Σύστημα της Νέας Τάξης και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Ακόμα και να προκύψει πατριώτης, αγωνιστής πολιτικός ο οποίος θα επιβληθεί στην εκλογική διαδικασία, θα συνθλιβεί από τα οικονομικά καρτέλ, τις μεγάλες δυνάμεις και το παγκόσμιο Σιωνιστικό κατεστημένο που επιθυμεί υποτακτικά προτεκτοράτα.
Η μόνη λύση είναι η επίθεση! » Ότι δε λύνεται, κόβεται», είχε πει ο Αλέξανδρος ο Μέγας ο Μακεδών και αυτό είναι που έχουμε ανάγκη και σήμερα. Επειδή δυστυχώς δεν έχουμε Αλέξανδρο για ηγέτη, είμαστε εμείς οι απλοί πολίτες υπεύθυνοι να κάνουμε αυτό που πρέπει και είναι αυτό που περιγράφεται στο βιβλίο αυτό!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s