ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πλαφουντζής Ελευθέριος, γεννήθηκε το 1972 στον Πειραιά και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Είναι ερευνητής , αναλυτής γεωστρατηγικής και ασφάλειας, ιστοριοδίφης. Έχει εντρυφήσει στη μελέτη της Επικούρειας φιλοσοφίας και πολιτικά κινείται στις εφαρμογές της Αριστοτελικής θεώρησης. Επαγγελματικά είναι Μηχανικός Αεροσκαφών στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.
Είναι Ποντιακής καταγωγής από την πλευρά της μητρός του και Ήλειος από την πλευρά του πατρός του. Απόγονος των μαχητών του αντάρτικου του Πόντου , στα βουνά της Τραπεζούντας, απόγονος ανταρτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εγγονός των μαχητών του Οχυρού Ιστίμπεη στην γραμμή Ρούπελ και στην Πίνδο στα Ελληνοαλβανικά του’40. Υιός του παλαιού πρωταθλητή πυγμαχίας του Πανελληνίου ΓΣ ,Κωνσταντίνου, ο οποίος κλήθηκε το ’74 στην Κύπρο στην επιστράτευση η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ.
Γνωρίζοντας τις καταβολές του, ξέρει ακριβώς από που προέρχεται και γνωρίζει ακριβώς που πηγαίνει. Πολιτικοποιημένο όν , συμμετείχε ενεργά στα κινήματα της πλατείας και αγωνίστηκε σε όλες τις εκφάνσεις ενάντια στις πολιτικές που οδήγησαν στα Μνημόνια.
Αρθρογραφεί σε μπλόγκς, περιοδικά και εφημερίδες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s